PER ACCEDIR A LA BOTIGA
HAS DE SER MAJOR DE 18 ANYS.

SÍ, HO SÓC :-)    NO ENCARA :-(
Licors i destil·lats

El licor és una beguda hidroalcohòlica que es produeix mitjançant la maceració i/o destil·lació majoritàriament d'herbes o fruites. Tenen una importat quantitat de sucre i la seva graduació se situa entre els 15 i 40 graus de volum alcohòlic.

L’origen del licor està vinculat a les plantes medicinals amb que monjos i alquimistes preparàven beuratges amb la intenció de generar benefici per a l’organisme humà.

Es poden classificar en: licors d’herbes o monàtics pel lligam al seu origen en monestirs  i licors genèrics amb mútiples receptes on tothom hi posa el seu toc.

Quan parlem de destil·lats ens referim normalment a aiguardents i begudes espirituoses que s’han elaborat després d’un procés de destil·lació prèvia fermentació que supera de llarg  el 15 graus de volum alcohòlic. Aquestes begudes tenen un orígen agrícola amb base el raïm, cereals, remolatxa, patata, canya de sucre,...

Aquí s’inclou la Ginebra, l’Anís el Rom  que tenim a casa nostra i també d’altres internacionals com Vodka, Whisky, Brandy, Conyac , Tequila ...

Arnau de Vilanova i Ramon Llull poden considerar-se com els pares dels aiguardents que avui prenem, després de rebre dels àrabs els secrets de l’alambí i la destil·lació i perfeccionar les seves tècniques. Al segle XIII Ramon Llull ja deixa constància en textos d’una destil·lació. També al mateix segle el metge Arnau de Vilanova hauria destil·lat per primera vegada pensant en el consum humà el vi sobrant de les collites.

Licors i destil·lats   Hi ha 9 productes

per pàgina
Mostrant 5 - 8 de 9 productes
Mostrant 5 - 8 de 9 productes