PER ACCEDIR A LA BOTIGA
HAS DE SER MAJOR DE 18 ANYS.

SÍ, HO SÓC :-)    NO ENCARA :-(

TAST de cerveses i xocolates

Nou

Pack de 4 cerveses i 2 xocolates. Cerveses artesanes elaborada per la Fundació Casa Dalmases, Cervera. El transport està inclòs.

Més detalls

Aquest producte ja no es troba disponible


25,00€

Més info

Pack que inclou aquestes 4 cerveses i 2 xocolates:

-Cervesa Bruixa rossa artesana (tipus Pale Ale), de color daurat brillant, elaborada amb malts d’ordi i blat i llúpols nobles, amb aromes especiats i cítrics.

-Cervesa Roella artesana torrada (tipus Red Ale), de color vermell coure molt característic, elaborada amb set maltes. És una cervesa equilibrada, amb sabors torrats suaus. 

-Cevesa Ondara artesana weissbier, suau, aromàtica i refrescant. Delicada amb textura cremosa i equilibrada. De color pàl·lid i translúcida. Amargor poc perceptible. 

-Cervesa Gran Boc artesana tipus STOUTCervesa negra amb cacau, de gustos torrats i dolços.

-1 xocolata amb taronja.

-1 xocolata amb cafè.

El transport està inclòs.

MARIDATGE DE CERVESES I XOCOLATES

-Si voleu fer el tast d'aquests productes guiat pels seus elaboradors, podeu trobar-lo en aquest enllaç:

https://www.youtube.com/watch?v=MyK_yOT_BLA&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1wJsCwuh8DJcNcMJj0rgInLd7qR4Pi7h8UsJ9YKjdNY99tULivWr20M4c

Recomanem fer el tast entre 2 persones.

Esperem que el gaudiu!


La Fundació Casa Dalmases dóna feina a persones amb discapacitat i amb aquest projecte es posa en valor un producte de proximitat molt propi del territori la Segarra com és el cereal, contribuint a la dinamització econòmica i comercial de la ciutat de Cervera i del seu entorn.

La cervesa Casa Dalmases forma part del Gremi d’Elaboradors de Cervesa Artesana i Natural i es troba dins la Ruta de la cervesa artesana de Lleida.