PER ACCEDIR A LA BOTIGA
HAS DE SER MAJOR DE 18 ANYS.

SÍ, HO SÓC :-)    NO ENCARA :-(
Complements

En aquesta secció de la botiga hi trobareu diferents complements culturals i de marxandatge per tal de promocionar les nostres begudes més típiques. Aquesta secció la farem en col·laboració amb altres botigues físiques o virtuals, que comparteixen el projecte de promocionar la llengua catalana i la nostra nació. També hi haurà material que editarem pròpiament des de Begudes de la Terra.

 

Qualsevol suggeriment o material que conegueu i que vulgueu vendre a través d’aquesta secció contacteu amb nosaltres a: info@begudesdelaterra.cat

Complements  Hi ha 5 productes

Subcategories

  • Llibres

    La Llibreria és l’hereva de la Llibreria Catalana de Perpinyà creada l’any 1986, la primera llibreria especialitzada en literatura catalana de tota la nostra nació i de temàtica catalana. És un element cabdal i un punt de trobada per tota la gent que estima la nostra llengua i que la vol aprendre a les comarques del nord i un lloc de visita obligada per la gent quan visitem la vila de Perpinyà. Des de finals del 2011 la regenta la Joana Serra, vinculada des de sempre a tots el moviments catalanistes del nord del nostre país. El 2020 ha guanyat el VII Premi Marí Gasull  i Roig per la seva defensa de la llengua.

     

    Tots els llibres que compreu en aquesta secció serant tramitats i enviats des de la Llibreria.

per pàgina
Mostrant 5 - 5 de 5 productes
Mostrant 5 - 5 de 5 productes