No hi ha productes
Els preus són amb impostos inclosos
Els licors de crema són begudes alcohòliques com la resta de licors, però no acostumen a superar els 35% de volum d’alcohol i el contingut de sucre mínim és de 250 g/L.
En alguns licors com la crema de cassalla i la crema de ratafia, s’afegeix crema de llet, que li proporciona un color beige-blanquinòs i una textura més espessa i dolça que ajuda a rebaixar el seu grau alcohòlic.
En d'altres licors, com la crema d'arròs i el licor d'ametlles, la principal materia prima que s’utilitza per la seva obtenció són els fruits que donen nom a la beguda. Per obtenir-les s’afegeix aiguardent en un recipient i es macera amb la fruita durant 6 o 8 mesos. Es filtra el líquid resultant , passant-lo a un altre barril i s’envelleix com a mínim diurant 1 any abans d’embotellar. No porten lactosa.
Per degustar un licor de crema, només cal afegir-li un glaçó per a què estigui fresquet.
Ampolla de 70 cl. Elaborat per Dos Perellons, Mallorca. Ampolla de 70 cl. Elaborat per Dos...