PER ACCEDIR A LA BOTIGA
HAS DE SER MAJOR DE 18 ANYS.

SÍ, HO SÓC :-)    NO ENCARA :-(

Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable

INICIATIVES JÀSSERA S.L.

CIF: B64513666

info@begudesdelaterra.cat

Telf: 93 422 11 80

C/ Elisi num. 17, local 6, 08014, Barcelona

 

Finalitat

1) Gestionar les consultes rebudes per correu electrònic per contactar amb l’usuari.

2) Formulari de contacte.

3) Formulari per a realitzar comanda instantània (sense registre)

4) Formulari per a crear un compte nou per a realitzar comandes

5) Subscripció a la newsletter.

 

Legitimació

1) L’usuari que faciliti les seves dades personals a través del correu electrònic de “Jàssera”, estarà proporcionant voluntàriament dades de caràcter personal, prèvia lectura de la política de privacitat i l’avís legal.

2) Formularis de contacte: consentiment explícit de l’interessat, amb acceptació de la política de privacitat, l’avís legal i la política de cookies.

3) Formulari per a realitzar comanda instantània (sense registre): consentiment explícit de l’interessat, amb acceptació de la política de privacitat i l’avís legal.

4) Formulari per a crear un compte nou per a realitzar comandes: consentiment explícit de l’interessat, amb acceptació de la política de privacitat i l’avís legal.

5) Subscripció a la newsletter: consentiment explícit de l’interessat, amb acceptació de la política de privacitat i l’avís legal.

 

Conservació

Consultes: Durant el període d’un any a partir de l’última consulta.

Per a la gestió fiscal i comptable: les dades de caràcter personal es conservaran en compliment dels terminis legals de prescripció que resultin d’aplicació.

Si es registra i es vol donar de baixa de la base de dades, només cal que ens enviï un correu electrònic a: info@jassera.cat

 

Procedència

1) Dades introduïdes als correus electrònics pel propi interessat o el seu representant legal.

2) Formulari de contacte: el propi interessat o el seu representant legal.

3) Formulari per a realitzar comanda instantània (sense registre): el propi interessat o el seu representant legal.

4) Formulari per a crear un compte nou per a realitzar comandes: el propi interessat o el seu representant legal.

5) Subscripció a la newsletter: el propi interessat o el seu representant legal.

 

Destinataris

No cedim dades a tercers.

 

Transferències internacionals

No realitzem transferències internacionals amb les seves dades.

 

Drets

Accés, rectificació, oposició, supressió, limitació de tractament i portabilitat de les dades personals, com s’explica al corresponent apartat.

 

Informació addicional

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al desglossament d’apartats que li presentem a continuació (segona capa informativa.

 

 

Informació general

 

La present Política de Privacitat té com a finalitat donar a conèixer les condicions que regulen la recollida i tractament de les seves dades personals per part de la nostra entitat per vetllar pels drets fonamentals, el seu honor i llibertats, tot això en compliment de les normatives vigents que regulen la Protecció de Dades personals.

 

De conformitat amb aquestes normatives, necessitem disposar de la seva autorització i consentiment per a la recollida i el tractament de les seves dades personals, de manera que a continuació, us expliquem tots els detalls del seu interès respecte a com es realitzen aquests processos, amb quines finalitats, quines altres entitats podrien tenir accés a les seves dades i quins són els seus drets.

 

Responsable. Qui és el Responsable del tractament de dades?

El responsable del Tractament de Dades és aquella persona física o jurídica, de naturalesa pública o privada, o òrgan administratiu, que sol o conjuntament amb altres determini les finalitats i mitjans del tractament de dades personals.

 

L' informem que INICIATIVES JÀSSERA S.L. (en endavant “Jàssera”) és el titular de la web begudesdelaterra.cat, amb CIF: B64513666 i domicili a C/ Elisi num. 17, local 6, 08014, Barcelona. Pot contactar per correu electrònic a info@begudesdelaterra.cat. L’atendrem telefònicament al 93 422 11 80.

 

Finalitat. Amb quina finalitat tractarem les seves dades personal?

A “Jàssera” tractem la informació que ens facilita per a gestionar les consultes rebudes així com per a gestionar les vendes de la tenda online. La informació personal que ens faciliti a través dels correus electrònics o via formularis de la pàgina web es mantindrà confidencial i protegida. En cap cas es destinarà o utilitzarà per a altres fins, no s’entregarà a terceres persones sense el seu consentiment, d’acord amb el que estableix el RGPD 679/2016 i la L.O. 3/2018. Per a complir amb les diferents disposicions legals, hem establert diferents nivells de seguretat per a protegir les dades personals que ens faciliti, havent adoptat totes les mesures tècniques al nostre abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i manipulació d’aquestes dades personals.

 

Necessitem la seva autorització i consentiment per demanar i tractar les seves dades personals, de manera que a continuació li detallem els usos i finalitats previstes:

 

  • Disposem a la web d'un formulari de contacte per a la gestió de clients potencials, clients i contactes.
  • Disposem d’un formulari per a realitzar comanda instantània (sense registre)
  • Disposem d’un formulari per a crear un compte nou per a realitzar comandes
  • L’usuari pot escollir si vol rebre newsletter informatives.

 

Legitimació. Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

La recollida i el tractament de les seves dades està legitimat sempre per una o diverses bases jurídiques, les quals detallem a continuació: 

 

L'usuari és informat que l'enviament d'un correu electrònic en què s'incloguin dades personals implica que la informació reflectida en aquesta política de privacitat ha estat llegida i acceptada.

Formularis de contacte: consentiment explícit de l’interessat, amb acceptació de la política de privacitat i l’avís legal. Quan utilitzi el formulari de contacte, haurà de marcar la casella de marcació específica on la informació reflectida en aquesta Política de Privacitat i l’Avís Legal han estat llegits i acceptats i en conseqüència, atorga el seu consentiment inequívoc i exprés al tractament de les seves dades personals per a les finalitats indicades. La informació que ens faciliti passarà a ser introduïda en un tractament de dades sota la responsabilitat de “Jàssera” i es mantindrà confidencial i protegit.

 

Formulari per a realitzar comanda instantània (sense registre): consentiment explícit de l’interessat, amb acceptació de la política de privacitat i l’avís legal. Quan utilitzi el formulari de contacte, haurà de marcar la casella de marcació específica on la informació reflectida en aquesta Política de Privacitat i l’Avís Legal han estat llegits i acceptats i en conseqüència, atorga el seu consentiment inequívoc i exprés al tractament de les seves dades personals per a les finalitats indicades. La informació que ens faciliti passarà a ser introduïda en un tractament de dades sota la responsabilitat de “Jàssera” i es mantindrà confidencial i protegit.

 

Formulari per a crear un compte nou per a realitzar comandes: consentiment explícit de l’interessat, amb acceptació de la política de privacitat i l’avís legal. Quan utilitzi el formulari de contacte, haurà de marcar la casella de marcació específica on la informació reflectida en aquesta Política de Privacitat i l’Avís Legal han estat llegits i acceptats i en conseqüència, atorga el seu consentiment inequívoc i exprés al tractament de les seves dades personals per a les finalitats indicades. La informació que ens faciliti passarà a ser introduïda en un tractament de dades sota la responsabilitat de “Jàssera” i es mantindrà confidencial i protegit.

 

Subscripció a la newsletter informativa: consentiment explícit de l’interessat, haurà de marcar la casella de marcació específica.

 

Conservació. Per quant de temps conservarem les seves dades?

Utilitzem les seves dades durant el temps estrictament necessari per a complir les finalitats indicades anteriorment.

 

  1. Excepte que existeixi una obligació o requeriment legal, els terminis de conservació previstos per a les consultes que es realitzin via formulari de contacte seran d’un període d’un any a partir de l’última consulta.
  2. Per a la gestió fiscal i comptable: les dades de caràcter personal es conservaran en compliment dels terminis legals de prescripció que resultin d’aplicació.
  3. Si es registra i es vol donar de baixa de la base de dades, només cal que ens enviï un correu electrònic a: info@begudesdelaterra.cat
  4. Si decideix voler rebre newsletters informatives i es vol donar de baixa de la base de dades, només cal que ens enviï un correu electrònic a: info@begudesdelaterra.cat

 

Procedència. Com hem obtingut les seves dades?

-Correu electrònic. Obtingudes del propi interessat o el seu representant legal.

 

-Formulari de contacte: Dades identificatives: correu electrònic, assumpte, referència de comanda. Obtingudes del propi interessat o el seu representant legal.

 

-Formulari per a realitzar comanda instantània (sense registre): Dades identificatives: correu electrònic, nom, cognoms, data de naixement (opcional), empresa, adreça, codis postal, ciutat, país, província, telèfon mòbil. Obtingudes del propi interessat o el seu representant legal.

 

-Formulari per a crear un compte nou per a realitzar comandes: Dades identificatives: correu electrònic, nom, cognoms, contrasenya, data de naixement (opcional). Dades de facturació: nom, cognoms, empresa, adreça, codi postal, ciutat, país, província, telèfon fix, telèfon mòbil. Obtingudes del propi interessat o el seu representant legal.

 

-Subscripció a la newsletter: correu electrònic. Obtingudes del propi interessat o el seu representant legal.

 

Visitar la web de “Begudes de la Terra” no suposa que l’usuari estigui obligat a facilitar cap informació sobre si mateix.

 

“Jàssera” prohibeix expressament que els menors de divuit anys facilitin dades personals sense el consentiment previ dels seus pares o tutors. En cas de ser menor de divuit anys i no tenir aquest consentiment, no faciliti dades personals a “Jàssera” ni utilitzi els nostres serveis.

 

Mesures de seguretat

“Jàssera” adopta les mesures organitzatives i tècniques necessàries per garantir la seguretat i la privacitat de les seves dades, evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, depenent de l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposades.

 

Entre d'altres, destaquen les següents mesures:

· Garantir la confidencialitat, integritat, disponibilitat i resiliència permanents dels sistemes i serveis de tractament.

· Restaurar la disponibilitat i l'accés a les dades personals de forma ràpida, en cas d'incident físic o tècnic.

· Verificar, avaluar i valorar, de manera regular, l'eficàcia de les mesures tècniques i organitzatives implementades per garantir la seguretat del tractament.

· Seudonimizar i xifrar les dades personals, en cas que es tracti de dades sensibles.

 

Destinataris. A quins destinataris es comunicaran les dades?

Aquestes dades seran tractades per “Jàssera”, només cedirem les dades de contacte a les companyies de transports per a poder fer els enviaments.

 

Per a poder prestar aquest servei “Jàssera” subcontracta el servei de hosting a:

AVELLANA DIGITAL, S.L.

C/ Closa de Mestres, 11 - 43204 REUS,

Tel. 977 30 06 73 avellanadigital.com

 

Els centres de processament de dades estan ubicats a França.

 

Drets. Quins són els seus drets quan ens facilita dades?

La normativa vigent de protecció de dades l'empara en una sèrie de drets en relació amb l'ús que li donem a les seves dades personals. Tots i cadascun dels seus drets són unipersonals i intransferibles, és a dir, que únicament poden ser realitzats pel titular de les dades, prèvia comprovació de la seva identitat.

 

A continuació, us expliquem quins són els drets que l'assisteixen:

· Sol·licitar l' ACCÉS a les seves dades personals

· Sol·licitar la RECTIFICACIÓ de les seves dades

· Sol·licitar la SUPRESSIÓ o eliminació de les seves dades (dret a l ' «oblit»)

· LIMITAR o OPOSAR a l'ús que li donem a les seves dades

· Dret a la PORTABILITAT de les seves dades per a casos de serveis de telecomunicacions o internet.

· Dret a RETIRAR el seu consentiment en qualsevol moment

· Dret a presentar una RECLAMACIÓ en matèria de protecció de dades davant l'Autoritat de Control: Agència Espanyola de Protecció de Dades

 

Per a l'exercici dels seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació o oposició, portabilitat i retirada del seu consentiment, pot fer-ho de la següent manera:

 

Presencialment o per correu electrònic a:

INICIATIVES JÀSSERA, S.L. (Begudes de la Terra)

CIF: B64513666

C/ Elisi num. 17, local 6, 08014, Barcelona

info@begudesdelaterra.cat

 

A més dels drets que l'assisteixen, si creu que les seves dades no s'estan recaptant o tractant d'acord amb la normativa vigent de Protecció de Dades, vostè podrà realitzar una reclamació davant l'Autoritat de Control, les dades de contacte indiquem a continuació:

Agència Espanyola de Protecció de Dades

C / Jorge Juan, 6. 28001, Madrid.

E-mail: info@agpd.es

Telèfon: 912663517

Web: https://www.agpd.es

 

Consentiment i acceptació

L'acceptació del present document indica que vostè entén i accepta totes les clàusules de la nostra política de privacitat per la qual cosa autoritza la recollida i el tractament de les seves dades personals en aquests termes. L’usuari que faciliti les seves dades personals a través del correu electrònic de “Jàssera”, estarà proporcionant voluntàriament dades de caràcter personal. Als formularis de contacte aquesta acceptació es realitza mitjançant l’activació de la casella de verificació de la nostra Política de Privacitat.