PER ACCEDIR A LA BOTIGA
HAS DE SER MAJOR DE 18 ANYS.

SÍ, HO SÓC :-)    NO ENCARA :-(

Manual fàcil per fer ratafia i altres licors casolans

9788494504198

Nou

16,00€

Més info

La ratafia és un dels licors que s'ha elaborat des de molt antic a moltes cases de Catalunya. No és l'únic licor casolà. També es fan licors com la granadina, el vi de nous, l'aiguanaf, el licor de codony o el de menta, que també trobareu a les planes d'aquest manual.

 

Tots aquests licors i begudes s'elaboren diferentment segons els costums de cada zona, segons les receptes que es segueixen i segons qui els fa. No són receptes tancades, són receptes vives i úniques, perquè hi ha tants tipus de ratafia com gent que en fa. El gust, el color i la dolçor de cada ratafia depenen del que hi posem i de la quantitat que hi posem.

 

Amb aquest manual podreu fer fàcilment la vostra ratafia i anar modificant, o ampliant la vostra recepta per trobar la combinació que us agradi més. Si ja feu ratafia, aquest manual us pot ajudar a descobrir plantes que podeu fer servir, a saber els noms que rep cada planta en altres llocs i a conèixer altres maneres de fer-ne. Hi trobareu la saviesa dels que han ensenyat a fer ratafia, però també hi trobareu excuses per passejar pel territori i la satisfacció de fer i de compartir un licor tan especial i tan nostre.

 

  • Autor: Meritxell Palmada
  • Editorial: SIDILLÀ
  • Col·lecció: QuèViures
  • Enquadernació: Rústica amb solapes
  • Pàg.: 190
  • Mides: 16,0 x16,0
  • EAN: 9788494504198

Descarregar